Vicepresedintele PSD, Gabriel Zetea, este de parere ca intreaga nebunie din PSD trebuie sa inceteze pentru ca orice vot anti-Dragnea sau impotriva contestatarilor va fi o infrangere pentru partid.

"Am incercat in aceste zile grele pentru Partidul Social Democrat sa pastrez in toate interventiile publice in mass media o pozitie echilibrata.

Am discutat seara trecuta la sediul PSD Maramures cu colegii social democrati maramureseni si am hotarat sa pastram acelasi mesaj pentru unitatea partidului.

Cerem imperativ, din Maramures, tuturor liderilor de la Bucuresti sa STOPEZE urgent aceasta nebunie. Orice vot dat in Comitetul Executiv de vineri, fie impotriva presedintelui PSD Liviu Dragnea, fie impotriva "Comitetului de initiativa" sau fie ca vorbim despre demisii sau excluderi va insemna o infrangere pentru partid. Nu va fi o victorie daca se ajunge la vot pentru nicio tabara (si folosesc cu parere de rau cuvantul tabara in PSD)!

Singura solutie pentru ca in viitor sa ajungem sa ne concentram din nou pe continuarea unei bune guvernari este o discutie cinstita intre colegi, sa ne privim ochi in ochi si sa ne aducem aminte despre lucrurile pe care le-am promis romanilor in 2016. Altfel vom rata toate obiectivele votate de catre romani prin Programul de guvernare si asta este trist!", a scris Zetea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.