Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat ca documentele solicitate in ancheta privind violentele din 10 august din Piata Victoriei nu au fost inca declasificate.

"Nu putem face niciun fel de afirmatii pana nu vor prezenta colegii care instrumenteaza acest dosar", a declarat Augustin Lazar, intrebat daca exista jandarmi pusi sub acuzare in dosarul privind violentele din 10 august, potrivit News.ro.

Intrebat daca mai exista documente pe care procurorii le-au cerut si nu le-au primit, Lazar a spus ca nu au fost inca declasificate.

"Mereu sunt documente care sunt solicitate pentru a se clarifica... Din pacate, nu au fost desecretizate, trebuie declasificate".

De asemenea, Lazar a mai fost intrebat daca a discutat cu ministrul Justitiei despre evaluarea pe care acesta i-o face, iar acesta a spus ca sedinta de la Ministerul Justitiei a avut pe ordinea zi alte aspecte, legate de modernizarea strategiei institutiilor judiciare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.