Gabriela Firea, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a declarat ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi stabilit singur lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare, fara a se consulta cu ceilalti membri.

"Nu mi se pare normal sa discut - si eu, si alti colegi de-ai nostri - cu multi oameni din tara care ne spun: 'Stiti, eu sunt de acord cu principiile enuntate de voi, dar nu pot sa spun nimic, pentru ca sunt pe primele trei locuri la europarlamentare.' Nu cred ca este normal ca domnul Dragnea sa faca singur lista de europarlamentare, asa cum a facut acum. Pentru ca dumnealui are deja o lista in cap, pe care nu a consultat-o cu nimeni si le-a promis tuturor: 'Tu sa stai cuminte, ca esti printre primele trei locuri", a declarat Firea, miercuri seara, la Romania Tv, potrivit dcnews.

De asemenea, Gabriela Firea a declarat ca liderul PSD se pregatea pentru a candida la prezidentiale.

"Din discutiile avute anterior acestor momente, da (doreste sa candideze la prezidentiale, n.r.). Se pregatea pentru o candidatura. E adevarat, nu era decisa intr-un for statutar, inca. Se discuta. Bine, era si prematur. Se discuta despre aceasta candidatura", a sustinut Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.