Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca va citi toata scrisoarea semnata de trei lideri PSD care ii cer demisia si ca le va da un raspuns colegilor la Comitetul Executiv National.

"Voi da curs solicitarii sa citesc... acea epistola. N-am citit-o pe toata, dar cat am apucat sa citesc am inteles de fapt care este cea mai mare suparare din acea scrisoare.

Sa nu ne mai certam cu Iohannis, sa ne aliniem cu Iohannis, cu SRI-ul, cu SPP-ul, cu DNA-ul si cu partidele de opozitie.

Eu ca presedinte nu pot sa duc si nu voi duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii care nu trebuie sa se implice in politica. In rest, la CEX o sa vorbesc suficient de bine si de apasat", a spus Liviu Dragnea la Parlament, potrivit stirileprotv.ro.

El a refuzat sa raspunda la alte intrebari ale jurnalistilor, anuntand ca va vorbi mai intai cu colegii din PSD, la Comitetul National Executiv, si abia apoi va face declaratii presei.

Citeste si: Textul integral al scrisorii prin care mai multi lideri PSD ii cer demisia lui Liviu Dragnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.