Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca Eugen Teodorovici a avut o „declaratie emotionala”, in momentul in care l-a acuzat ca blocheaza proiectele privind Fondul Suveran de Investitii si insolventa.
"Cred ca in momentul in care a facut acea declaratie emotionala s-a gandit la altceva sau altcineva”, a spus Toader care a tinut sa-l contrazica pe Teodorovici care afirmase ca intre doua delegatii este greu sa avizezi actul normativ privind Fondul Suveran.

"Ambele afirmatii nu au acoperire faptica pentru ca vineri eram la Ministerul Justitiei de la orele 7.10-7.15, pentru ca am evaluat cei 8 candidati pentru functiile de conducere. Tot vineri am vorbit cu dl Teodorovici, cu expertii dansului. Tot vineri am mers la Ministerul Finantelor si am discutat despre ordonanta cu Insolventa. A doua afirmatie, prea multele observatii referitoare la Fondul Suveran. Ministerul Finantelor are un proiect de OG, i-am dat aviz negativ pentru ca iesise din termenul in care Gugernul putea sa dea ordonante. A revenit cu un proiect de OUG, trimisa in copie. MJ a formulat observatii de imbunatatire. In cursul zilei de luni, de marti, nu s-a discutat de Fonsul Suveran, ci de ordonanta privind insolventa” a declarat Ministrul Justitiei, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.