Victor Ponta sustine ca ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, are lucruri grave de ascuns despre protestul din 10 august, motiv pentru care la audierea in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor aceasta nu a spus nimic concret.

"Doamna Carmen Dan si jandarmul ei au spus, de principiu, ca nu au nicio obligatie sa spuna nimic Parlamentului, ca nu pot sa dea niciun fel de date despre 10 august. Au venit, nu au spus mare lucru, dar important este ca au venit si important este ca din ce in ce mai mult ne dam seama ca au lucruri grave de ascuns despre ceea ce s-a intamplat pe 10 august", a declarat Victor Ponta, intr-o conferinta de presa, potrivit dcnews.

De asemenea, deputatul Mircea Dobre a afirmat ca ministrul de Interne refuza sa raspunda la intrebarile parlamentarilor.

"Am observat cu stupoare ca in toate interventiile acesteia (ale lui Carmen Dan - n.r.) exista notiunea de jandarmi si oameni. Sa fim foarte seriosi, jandarmii sunt tot oameni. Vorbim per global de ceea ce s-a intamplat acolo. (...) Nu ne-a informat cu nimic, a spus doar ca nu era de competenta noastra, a Comisiei pentru drepturilor omului, dar atunci trebuie sa remarcam ca dansa nu s-a prezentat la Comisia de aparare din Senat. Dansa refuza sa spuna celor care reprezinta cetatenii Romaniei, respectiv Parlamentul, sa raspunda la intrebari de bun simt si normale, unele neavand nicio legatura cu ancheta in derulare de catre Parchet", a afirmat Dobre.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.