USR va aduce joi si vineri in Parlament sute de mii de semnaturi validate de primarii pentru campania "Fara penali in functii publice".

"Aceasta este saptamana Z pentru campania "Fara penali in functii publice". In aceasta saptamana, joi si vineri, "Fara penali", aceasta initiativa spectaculoasa a societatii, va ajunge in Parlament, cum am spus joi si vineri vom aduce semnaturile validate de catre primariile din tara. In aceste zile insa expira termenul pentru marea majoritatea primariilor, unele dintre ele au trimis deja hartie ca vor depasi termenul, probabil va mai aparea o prelungire, dar altele incearca sa fure votul cetatenilor", a afirmat Dan Barna, la Parlament.

Dan Barna a declarat ca in prezent campania "este in continuare sub asediu", informeaza jurnalul.ro.

"Joi incepem depunerea, joi si vineri sunt doua zile in care vom aduce toate sutele de mii de semnaturi, milionul de semnaturi il vom aduce in Parlament conform procedurii, dupa care in zilele urmatoare vom da curs plangerilor pe care le vom face incepand de maine impotriva primarilor pentru a recupera si acele semnaturi care sunt in prezent tinute in captivitate, sunt refuzate validarea lor. Acest lucru este foarte grav", a mai spus Barna, mentionand ca in privinta semnaturilor validate "cifrele arata bine", dar mai sunt cateva judete in care nu s-a atins pragul de 20 mii de semnaturi din cauza refuzului primarilor de a le valida.

Citeste si:
VIDEO Dan Barna, huiduit de protestarii Cartel Alfa
VIDEO Dan Barna, huiduit de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.