Senatorul liberal, Florin Citu, este de parere ca dupa un an si jumatate de guvernare sub Liviu Dragnea si Darius Valcov, Romania a ajuns sa fie a 68-a cea mai „competitiva” economie din lume, in timp ce acum doi ani era a 53-a.

"De ce se imprumuta Romania cel ma scump din UE?

De ce ocolesc investitorii straini Romania?

De ce agentiile pleaca antreprenorii romani in alte tari?

Un raspuns vine de la scaderea brutala a gradului de competitivitate al economiei in doar doi ani. Romania a ajuns, dupa doar un an si jumatate de nationalism-socialismul lui Dragnea/Valcov, sa fie a 68-a cea mai “competitiva” economie din lume. In urma cu doi ani era a 53-a.

Dragnea/Valcov si gasca lor de incompetenti corupti duc Romania in directia gresita. Puteti sa folositi orice indicator si veti vedea ca aceasta este singura concluzie.

Putem sa-i suspectam doar de incompetenta. Dar sunt prea multe masuri care copiaza decizii ale dictatorilor regionali. Din punctul meu de vedere este clar ca Dragnea/Valcov distrug economia, dar si justitia, premeditat. Executand un ordin.", a scris Florin Citu pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.