PNL a cerut miercuri sanctionarea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru ca a refuzat sa convoace sesiune extraordinara pe perioada vacantei parlamentare.
"Domnul Liviu Dragnea incalca grav regulamentul Camerei Deputatilor si in baza articolului 248, PNL constata ca domnul Liviu Dragnea realizeaza o abatere disciplinara grava de la regulamentul Camerei Deputatilor.

Solicitam audierea domniei sale in Comisia de disciplina si suspendarea activitatii acestuia pe o perioada prevazuta in regulamentul modificat chiar de actuala majoritate PSD-ALDE, intrucat domnul Liviu Dragnea se situeaza in afara regulamentului Camerei Deputatilor, prin faptul ca a refuzat convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputatilor, semnata de 114 deputati, asa cum prevede regulamentul, numarul acestuia fiind chiar mai mare decat numarul minim prevazut in regulamebt. Noi am depus si in nume personal o plangere la Parchet
", a declarat prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, in Parlament, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.