Facand referire la audierea ambasadorului in SUA in Comisia de Politica Externa, Alina Gorghiu sustine ca este un "un exercitiu care arata rau pentru diplomatii de cariera.

"Azi este audiat George Maior in Comisia de Politica Externa. Un exercitiu care arata rau pentru diplomatii de cariera, sigur nu si pentru domnul Maior, produs al PSD si cunoscator fin al luptelor politice alaturi de Ponta, chiar si-n fotoliul de director SRI.

Trecand insa la filmul de azi: s-a incercat discreditarea personajului pentru ca l-a deranjat pe domnul Dragnea. De altfel, la PSD este o decizie luata despre Maior- trebuie executat.

Este o situatie penibila, pentru ca la aceasta comisie se poate discuta exclusiv despre activitatea de ambasador si relatia politica cu SUA si nu planurile PSD de la Neptun, nu despre pozele pe care le are cu Dragnea, nici despre trio vesel Ponta presedinte - Maior premier - Oprea director SRI, nici despre protocoale...

Plus ca daca ar fi citit Constitutia, la ART. 91 alin. 2 ar fi stiut ca: Presedintele, la propunerea Guvernului, acrediteaza si recheama reprezentantii diplomatici ai Romaniei si aproba infiintarea, desfiintarea sau schimbarea rangului misiunilor diplomatice.

Deci Parlamentul nu are nicio competenta!!! E meciul lor, reglarea lor de conturi! Sa propuna ce vrea Guvernul, ca aceasta comisie nu are ce!

Regret sa spun, tot ce a facut PSD in domeniul politicii externe si de securitate a fost de rau. Si asta intr-un domeniu in care Romania a mers categoric spre bine din 2014 si pana acum", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.