Senatorul PSD, Serban Nicolae a declarat marti, in contextul dezbaterilor pentru initiativa de revizuire a Constitutiei care, daca va fi adoptata, va interzice casatoriile homosexuale, ca el crede in Dumnezeu si nu in teoria unei mari explozii.

"Trei miliarde de barbati fara o femeie nu pot procrea. Patru miliarde de femei fara un barbat nu pot procrea. Si asta nu e o chestiune pe care sa o fixam noi prin Constitutie, printr-o lege data de Parlament. Este o lege naturala, este o lege care vine din Creatie.

Eu marturisesc faptul ca eu cred ca exista Dumnezeu si ca el are rol creator. Nu cred in teoria unei mari explozii. Sa nu va suparati pe mine, nu am intalnit nicaieri in lume, in nicio ipostaza, o explozie care sa fie creat ceva, in afara de haos", a declarat Nicolae Serban, potrivit Digi24.

Serban Nicolae a mai adaugat faptul ca „procrearea nu se poate realiza decat intre un barbat si o femeie” si ca „poporul roman are nevoie de continuitate, are nevoie de copii”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.