Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca eset nevoie de "negocieri inteligente" pentru ca guvernul Dancila sa fie schimbat.

"Daca va fi o negociere inteligenta, care sa nu-i puna in situatia de a avea mari pierderi de pe urma caderii guvernului, adica intr-un fel sau altul sa ramana la guvernare, intr-un fel sau altul - aici trebuie si implicarea presedintelui la un moment dat - guvernul poate sa cada", a spus fostul sef de stat la B1TV.

In egala masura senatorul a tinut sa precizeze ca unul dintre jucatorii majori este Klaus Iohannis.

"Sunt convins ca da PSD sansa sa reia guvernarea, dar cu conditia fie un guvern care sa nu ne faca de ras, se poate ajunge la o intelegere, (...) a unui premier care sa aiba un protocol", a mai spus Basescu, citat de ziare.com.

Opozitia trebuie sa depuna o motiune de cenzura, mai este de parere presedintele onorific al PMP.

"Pentru opozitie a nu depune o motiune de cenzura, cand ai pesta porcina care iti decimeaza populatia de suine, cand ai evenimentele din 10 august, care s-au desfasurat cu atatea nereguli si atata minciuna din partea guvernului... Nu ai cum sa nu depui motiune de cenzura", a conchis el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.