Primarul general, Gabriela Firea, declara ca a fost urmarita, duminica, atunci cand a iesit impreuna cu copiii la un loc de joaca, dar si ca ea si membrii familiei au fost supravegheati si cu alte ocazii.

Gabriela Firea a comentat si afirmatiile recente ale presedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a precizat ca nu are cum sa o urmareasca, deoarece nu are serviciu de informatii.

"Mi s-a parut un raspuns care de fapt a creat mai multe intrebari. Raspunsul logic era: 'Nu o urmaresc pe doamna Firea' sau 'Nu am pus ca doamna Firea sa fie urmarita'. Raspunsul acela - haideti sa luam orice specialist in comunicare publica sau psiholog - 'Nu am cum sa o urmaresc pe doamna Firea, pentru ca nu am serviciu privat si nici nu conduc vreo institutie publica, care sa aiba acest obiect de activitate' nu m-a multumit si vreau sa va spun ca inclusiv ieri am fost cu sotul si copiii cei mici la un loc de joaca si cand am plecat de acasa aveam o masina pe urma noastra. Pe urma sotul a incercat sa schimbe directia, ne-a preluat o alta masina si tot asa... Si eu - si spre birou, si alte locatii - si sotul, si copiii suntem pur si simplu supravegheati, dar credeti-ma ca nu stiu daca trebuie neaparat sa imi pese, pentru simplul motiv ca nu am de ce sa ma ascund si nu am nicio intalnire de care sa ma rusinez si nici nu vorbesc sau fac ceva ilegal, imoral", a declarat Firea, pentru Digi 24.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a respins, duminica seara, acuzatiile Gabrielei Firea potrivit carora ar fi spionat-o.

"Sigur, nu vreau sa fiu decat serios, dar eu nu pot spionez pe nimeni, pentru ca nu am cum sa spionez, nu am serviciu de spionaj, nu am serviciu de informatii, nu am nici eu, nici partidul, nici altcineva"
, a spus Dragnea.

El a catalogat acuzatiile ca ar spiona cu ajutorul unor oameni din Ministerul Afacerilor Interne drept niste "prostii", scrie Agerpres.

"Nici vorba, astea sunt prostii. Credeti ca MAI sau structurile MAI unde lucreaza oameni seriosi sa spioneze pe cineva, persoana publica, sa incalce legea? Eu incerc sa nu raspund la atacuri personale, asa cum nu am facut-o saptamana aceasta, dar in acelasi timp nu pot sa nu iau apararea colegilor de partid, a ministrilor, a Guvernului in ansamblu. Nu pot sa fiu de acord cu acuzatiile la adresa Guvernului nostru", a afirmat Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.