"Cine spune si acum ca il crede pe Dragnea inseamna ca este cel mai cinic mincinos - nu mai are scuza naivitatii!", arata fostul premier Victor Ponta, intr-o postare pe Facebook, sustinand ca s-a distrat cu cei pusi de liderul PSD sa spuna ca este falsa fotografia pe care a publicat-o in care apar Liviu Dragnea, George Maior si Laura Codruta Kovesi.

"M-am distrat cu postarea lui Mihai Sturzu / si m-am distrat si cu cei pusi de Dragnea sa spuna ca poza e falsa/ astept de maine sa vad cine se lupta sa va demonstreze cu 'pixelii' ca nu e asa (ca doar Dragnea de la Basescu a invatat tot)!

Dincolo de orice insa lucrurile sunt foarte serioase - un om de o fatarnicie si perversitate fara precedent (cumparand sustinere cu functii si bani publici) a mintit o tara intreaga de peste un an ca sa lupta cu Statul Paralel, cu Soros, cu tot felul de inventii si bazaconii! Si in acest timp a distrus si furat tara, si-a cocotat analfabetele in fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul , Guvernul si PSD , a intors Romania de la drumul sau european si de dezvoltare - dupa care a facut o nunta cu Marea Adunare Nationala la care a primit 'dar' 800.000 euro!

Cine spune si acum ca il crede pe Dragnea inseamna ca este cel mai cinic mincinos - nu mai are scuza naivitatii!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.