Alina Gorghiu sustine ca intre presedintele PSD si edilul Capitalei nu se da vreo batalie pe principii, ci miza fiecaruia este "atat de stravezie", insa "niciuna nu are legatura cu agenda publica sau cu Romania".

"Cine se mai gandeste ca in PSD, intre Dragnea si Firea - si lasii din umbra fiecaruia, se da vreo batalie pe principii, sa-si ia gandul. E atat de stravezie miza fiecaruia, dar niciuna nu are legatura cu agenda publica sau cu Romania!

Nu va fi nicio schimbare a lui Dragnea de cei din PSD, pentru ca toti adversarii lui au pus presiune pe el cu acest scandal public in care au manevrat-o pe Firea, ca sa dea OUG legata de amnistie! Adica o noua viata si curcubeu pentru toti baronii PSD.

Dupa iesirea sefului PSD de aseara, e evident ca nu va trece saptamana asta sau urmatoarea, adica nu va intra in sedinta lor de conducere de la sfarsitul lunii, fara sa poata flutura textul OUG cu amnistia care ii va aduce uralele dupa care tanjeste!

PNL deja ar trebui sa introduca in textul motiunii de cenzura aceasta tema, care va starni multa scarba in societatea romaneasca", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.