Liderul PMP, Eugen Tomac, il acuza pe Liviu Dragnea ca ar fi "seful statului paralel" si ii cere acestuia sa demisioneze din functia de presedinte.

"Demisia, Demisia, Demisia!

Liviu Dragnea nu mai poate pacali pe absolut nimeni. A tinut captiva o intreaga tara, izoland-o de restul Europei si condamnand-o la subdezvoltare prin jocuri politice mizerabile ce au un singur scop: salvarea!

Don Liviu, nu mai merge! Dupa ultimele dezvaluiri ar cam trebui sa intelegi ca aici e capat de drum si trebuie sa te opresti.

Nu stiu daca fotograful este Soros sau nu, dar cert este ca am aflat si noi cine este, de fapt, seful statului paralel pe care trebuie sa-l eliberam de aceasta povara.
Asa ca, Don Liviu, e simplu: DEMISIA din functia de Presedinte al Camerei Deputatilor, pentru ca urmeaza o comise de ancheta care va verifica cum ai ajuns “seful” statului paralel.

Ai multe de explicat, insa pana atunci nu mai ai niciun drept sa fii in fruntea unei institutii pe care ai compromis-o pentru cateva decenii.

Nu mai exista loc de interpretari si fabulatii. Pur si simplu: DEMISIA din fruntea Camerei Deputatilor!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.