Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, afirma ca primarul General, Gabriela Firea, face mult rau Bucurestiului si exclude o posibila participare a acesteia la o "formula de alternativa", asa cum a propus deputatul USR, Cristian Ghinea.
"L-am auzit aseara pe colegul nostru de opozitie, Cristian Ghinea de la USR, spunand despre Firea ca poate ”sa participe eventual la o formula de alternativa” de guvernare fara Dragnea. Propunerea colegului de la USR este cel putin stranie pentru ca motiunea de cenzura pe care o va initia PNL are ca punct de pornire reprimarea violentelor din 10 august. Or, nu putem uita cine este Firea si ce implicare a avut in dispersarea brutala a manifestantilor din Piata Victoriei ca sa nu mai vorbim de cat rau face Bucurestiului ca primar general. Asa incat, in niciun caz nu putem crede ca a lovit-o brusc constiinta, Firea pentru Bucuresti este la fel de nociva ca Dragnea pentru tara. Locul lui Firea e langa Dragnea, nu langa noi", a spus Ionel Danca intr-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.