Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a comentat, intr-o interventie telefonica, modul in care presedintele Klaus Iohannis a evitat sa se intalneasca cu el si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

"Din partea noastra, ca si Guvern, a fost toata deschiderea. Inca o data vedem o lipsa de respect pentru membrii Cabinetului. Mentine o stare conflictuala. Noi avem deschidere pentru dialog si comunicare", a declarat Eugen Teodorovici, potrivit Adevarul.ro.

Intrebat daca a simtit o urma de suparare in comportamentul lui Iohannis, ministrul a spus ca nu intelege.

"Sincer, nu inteleg. Rugamintea mea a fost ca cei doi consilieri sa-l invite pe domnul presedinte la masa. Daca tot eram acolo, ca si Guvern. Nu conta ca doamna nu era acolo. Insa, domnul presedinte nefiind de fata, discutia era caduca", a mai afirmat Teodorovici.

"Ieri a venit aceasta invitatie din partea presedintelui, dupa ora inceperii sedintei de Guvern. Daca se dorea o discutie pe un astfel de subiect, se putea trimite catre noi invitatia inainte, pentru ca doamna premier sa decida, in functie de aceasta solicitare. Dansa avea deja un program de vizite externe, un angajament asumat cu partenerii internationali, de a merge in Spania. Dansa a propus ca la discutiile de azi sa merg eu si Tudorel Toader. La aceasta discutie de azi, presedintele nu a venit, considerand probabil mult prea jos nivelul discutiei, sa vorbeasca cu doi ministri, si a trimis doi consilieri pe probleme economice si juridice", a spus Teodorovici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.