Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a declarat ca Liviu Dragnea poate parasi conducerea partidului doar in urma unui congres.
"Liviu Dragnea poate sa paraseasca functia de presedinte al partidului doar in urma unui congres. Deocamdata, noi avem in statut urmatoarea prevedere: presedintele este votat de toti membrii partidului. De toti! Toti se prezinta la urne si voteza presedintele.

Cand a candidat Liviu Dragnea, a avut trei contracandidati. Si data viitoare poate sa candideze Liviu Dragnea si sa iasa sau sa nu iasa. Dar, lucrurile acestea se fac intr-un cadru organizat si este bine sa ramanem intr-un cadru organizat al partidului pentru ca suntem partidul de guvernare a Romaniei si nu ne face bine niciun scandal, nu ne face bine ca ne spalam rufele in public, nu ne face bine ca se fac acuzatii de multe ori nefondate", a declarat Lia Olguta Vasilescu, miercuri, la "Punctul de intalnire", potrivit Antena3.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.