Carmen Dan a declarat miercuri, cu privire la afirmatiile primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, ca atat timp cat va fi la conducerea MAI, aceasta institutie nu se va implica in "dispute politice".

"Pe mine nu o sa ma auziti raspunzand unor astfel de afirmatii care au conotatie politica, care tin de sfera politica, de pe scarile Ministerului de Interne. Atat timp cat voi fi ministru de Interne, aceasta institutie nu se va implica in disputele politice. (...) Absolut nicio declaratie politica nu voi face de pe scarile acestui minister.

Cred ca singura atitudine pe care poate sa o aiba un om responsabil si un sef de institutie responsabil este aceea de decenta si rezervare. Si nu am sa parasesc aceasta atitudine, atat timp cat eu voi reprezenta juridic acest minister", a afirmat Carmen Dan, miercuri, la sosirea la sediul MAI, intrebata cum comenteaza faptul ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia, la reuniunea Comitetului Executiv National al PSD de la Neptun, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.