Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca guvrnarea PSD-ALDE se desfasoara sub un asediu continuu de un an si opt luni, iar intarzierea rectificarii bugetare nu va face altceva decat sa provoace pagube Romaniei.
"Fiecare zi de intarziere provoaca daune, provoaca pagube Romaniei si vreau sa vorbim foarte raspicat de lucrul acesta. Fiecare zi de intarziere intr-o rectificare bugetara inseamna contracte care nu se deruleaza, inseamna achizitii care nu se deruleaza, inseamna spitale care se blocheaza, inseamna bolnavi care isi asteapta tratamentul si ma refer la bolnavii cronici, ma refer la pacientii care sufera de afectiuni oncologice, faptul ca se blocheaza pensii, ma refer la pensii pentru conditii speciale de munca, ma refer la indemnizatiile pentru mame, la o serie intreaga de operatiuni financiare care nu se pot derula", a declarat Fifor, citat de digi24.ro.

De asemenea, ministrul Apararii a tinut sa precizeze ca "aceasta guvernare PSD-ALDE se desfasoara sub un asediu continuu de un an si opt luni".

"Nu a fost luna lasata de la Dumnezeu sa nu se intample ceva care sa bata catre guvernarea PSD-ALDE, astfel incat orice buna guvernare sa fie ingreunata"
, a completat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.