Uniunea Salvati Romania reclama ca PSD si ALDE blocheaza aflarea adevarului si a responsabililor pentru violentele de la mitingul din 10 august.

PSD si ALDE au facut din nou scut in jurul ministrului de Interne Carmen Dan, care se teme probabil de confruntarea cu prefectul Capitalei Speranta Cliseru si au anulat audierile din Comisia de aparare din Senat. Nimeni altul decat Serban Nicolae, unul dintre tartorii PSD fideli lui Liviu Dragnea, a propus anularea audierilor in ultimul moment, pe motive procedurale, se arata intr-un comunicat al formatiunii.

”Pentru ca pot, PSD si ALDE au anulat astazi audierile si au lasat Comisia de aparare fara cvorum. Cele doua partide demonstreaza inca o data dispretul fata de cetatenii care vor sa afle adevarul despre ce s-a intamplat pe 10 august si cine a dat ordinele de a gaza intreaga multime din Piata Victoriei”,
a declarat senatorul USR Nicu Falcoi, secretarul Comisiei de aparare din Senat.

USR va insista pe audierea lui Carmen Dan fata in fata cu Speranta Cliseru pentru ca cele doua se contrazic in declaratii, iar adevarul trebuie sa iasa la iveala. Este inadmisibil ca dupa aproape o luna de zile de la violentele din 10 august sa nu existe responsabili pentru gazarea si lovirea protestatarilor pasnici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.