Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca responsabilii in cazul interventiei la protestul diasporei ar trebui sa plateasca penal.

"Faptul ca parlamentarii PSD au blocat azi audierea ministrului de Interne, a prefectului Capitalei si a sefilor Jandarmeriei arata ca au multe lucruri de ascuns in dosarul violentelor din 10 august si ca trateaza Parlamentul Romaniei ca pe propria unealta.

Ii avertizez pe toti cei care vor sa creada ca pot ascunde adevarul acestui moment rusinos - in care Guvernul roman condus de PSD a agresat cetatenii romani pasnici - ca nu vor reusi. Romanii au invatat sa vada si sa simta minciuna si manipularea.
Toti cei responsabili trebuie sa plateasca penal pentru interventia de la mitingul diasporei, iar acest partid condus de Liviu Dragnea trebuie sa plateasca politic.

Am incredere ca justitia va ajunge la vinovati oricate eforturi fac cei care se simt cu musca pe caciula acum pentru a ascunde sub pres responsabilitatile pentru agresiunea din 10 august", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.