Eugen Teodorovici a declarat marti, inainte de sedinta Consiliului Suprem de Aparare al Tarii, ca noua rectificare bugetara va merge inainte chiar si fara avizul pozitiv al CSAT.

"Sper sa existe consens (pe rectificarea bugetara, n.r.) in sedinta CSAT, dar nu obligatoriu. Nu este un aviz obligatoriu. Deciziile se iau pe baza de consens. Lucrurile se vor clarifica si cine mai are nevoie de argumente in plus, le voi oferi acolo pentru ca acesta e motivul pentru care ne intalnim. Nu poate fi conditionata de un aviz pozitiv de la CSAT. Daca o decizie va fi blocata, vom merge inainte cu rectificarea", a declarat Teodorovici, potrivit Adevarul.ro

Teodorovici a spus ca au intervenit mai multe modificari in rectificarea bugetara de la momentul de la care Ministerul de Finante a postat pe site prima varianta.

"Atunci era un document indicativ. Au mai fost discutii, s-au alocat sume importante pentru Ministerul Dezvoltarii la nivel local. Am spus clar ca la Ministerul de Finante nu o sa gaseasca usile inchise cand se doresc investitii", a adaugat ministrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.