Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca legea trebuie aplicata indiferent despre cine ar fi vorba.

"Nu comentez. Noi comentam despre ce fac altii. Va spun ca principiu: trebuie sa oprim aceasta abordare de a tot comenta. Sunt structuri ale statului, daca cineva face un gest in afara legii, trebuie sa suporte consecinte. Ca sunt eu, ca e Darius Valcov... Lucrurile astea sunt simple. Noi tot timpul comentam din afara, sa spunem, zonei respective, facem comentarii.

Si de la comentariu la comentariu se duce si se amplifica un subiect in mod nejustificat. Repet, a facut o astfel de postare, exista o prevedere legala care nu ii permite, aceasta prevedere trebuie aplicata. Indiferent cine este persoana. Ca sunt eu, ca e Darius Valcov. (...) Eu am vorbit si ieri cu Darius despre postarea asta. Ca principu general - si nu comentez mai mult - , ai facut o anumita actiune, ai o prevedere legala, trebuie respectata legea", a declarat Teodorovici, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.