Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan sustine ca liderul social-democrat nu o lasa pe Viorica Dancila si nu o lasa sa vina in Parlament la "Ora Guvernului".

"Liviu Dragnea o apara pe Viorica Dancila si nu o lasa sa vina in Parlament la Ora Guvernului.

Sunt atatea suspiciuni care planeaza asupra activitatii doamnei Carmen Dan incat aceasta ar fi trebuit demisa de urgenta de la conducerea Ministerului de Interne.

Sunt foarte multe indicii care conduc catre concluzia ca doamna Dan face o gramada de ilegalitati.

Daca in conducerea PSD sunt oameni care cred ca doamna Dan este responsabila de interceptarea ilegala a comunicatiilor unor colegi, oare ce asteptari ar putea sa aiba opozitia? Sa deducem ca si comunicatiile opozitiei sunt interceptate ilegal, la comanda doamnei Dan si a domnului Dragnea?

Eu cred ca doamna Carmen Dan si domnul Liviu Dragnea imping Ministerul de Interne spre o zona de ilegalitati si controverse.

Intr-o tara normala, doamna Carmen Dan si dl. Dragnea ar fi fost clientii politistilor, nu sefii lor.

Eu cred ca tema ridicata de doamna Firea este de o gravitate foarte mare si ea nu poate sa ramana asa.

Pentru interceptarea ilegala a comunicatiilor la comanda politica cineva trebuie sa plateasca.

#PNL considera ca dna Dan si dna Dancila trebuie sa dea explicatii in fata Parlamentului dar si in fata Guvernului", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.