Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat cu privire la plangerea penala pe numele sau pentru neconvocarea unei sesiuni extraordinare, demers pregatit de PNL, ca si grupul parlamentar PSD ar putea sa faca o plangere penala pentru „semnaturile false" ale liberalilor.

"In care sa se refere la semnaturile false? Eu cred ca ar trebui acolo facuta o plangere penala. Chiar cred ca grupul parlamentar al PSD ar putea sa faca aceasta plangere penala. Daca tot se merge pe asta, sa faca si ei (deputatii social-democrati - n.r.)", a declarat luni, la Parlament, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, despre plangerea penala pe care deputatii liberali o pregatesc pentru neconvocarea de catre liderul PSD a unei sesiuni extraordinare in luna august, potrivit Mediafax.

Chestionat daca s-a dus la bun sfarsit procesul de verificare a semnaturilor opozitiei pe cererea de convocare a sesiunii extraordinare, Liviu Dragnea a spus ca numai procuroul poate sa fac asta.

"Eu cred ca trebuie sa se duca. Numai procurorul poate sa faca asta, impreuna cu expertii".

El a adaugat ca nu este nicio problema daca PNL depune plangere penala pe numele sau.

"Sa faca plangere penala, ca nu e o problema", a adaugat Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.