Codrin Stefanescu a comentat, duminica, disputa dintre primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si ministrul de Interne Carmen Dan, lasand de inteles ca totul este un conflict intre... fete.

"Sincer sa va spun, nu stiu de la ce s-a aprins scanteia, dar cele doua s-au certat. Intotdeauna in CEx la noi sunt discutii pro si contra, ca suntem un partid mare si cu oameni capabili. Acolo se vorbeste, sunt tot timpul opinii de tot felul. De obicei, cand ne certam noi pe un anumit subiect sau nu cadeam de acord, cele mai impaciuitoare erau fetele. De data asta, s-au certat ele”, a povestit Codrin Stefanescu la RTV, potrivit Digi24.

Stefanescu sustine ca i-a cerut Rovanei Plumb sa medieze conflictul dintre cele doua si sa „le scoata la o cafea, la un ceai”, adaugand ca „nimeni nu s-a bagat” in disputa dintre Firea si Dan.

Colegele noastre, fetele, cand se infierbanta, aoleu, sa nu stai in calea lor sub nicio forma, ca noi stim cum e. Nu s-a bagat niciun coleg. Baietii parca aveau alta treaba, cautau hartii, nu intelegeau nu stiu ce. Adica nu s-a bagat nimeni”, a adaugat Codrin Stefanescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.