Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustien ca va oferi clarificari marti in Comisia de aparare din Senat, intrebata fiind in legatura cu acuzatiile aduse de edilul Capitalei, Gabriela Firea.

"Voi clarifica tot ce este de clarificat intr-un cadru institutional, asa cum este normal, si un astfel de cadru poate fi maine la Comisia de aparare din Senat, unde sunt invitata incepand cu ora 14.30. Voi raspunde maine. Nu dau raspunsuri pe scarile Ministerului", a mentionat Carmen Dan.

In legatura cu evenimentele din 10 august, raportul clasificat urmeaza sa ajunga si in cadrul acestei comisii, la solisitarea Parchetului Militar.

"Referitor la Comisia de aparare si la acel cadru institutional, vreau sa fac o precizare. Astazi va ajunge la cele doua comisii raportul clasificat despre care am vorbit. Imediat dupa prezenta noastra in Comisia de aparare de la Camera Deputatilor, Parchetul Militar a solicitat acest raport pe care l-am pus la dispozitie", a mai spus ministrul de Interne, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.