PNL cere demisia lui Darius Valcov, dupa ce acesta a publicat pe Facebook fisa medicala a unui protestatar si un clip video care sugereaza ca #rezist si FDGR sunt organizatii naziste.

"Demisia lui Darius Valcov, adevaratul prim-ministru al lui Liviu Dragnea, care din pozitia de consilier de stat conduce guvernul Romaniei, este obligatorie!

Publicarea fisei medicale a unei persoane private si difuzarea unui videoclip cu acuzatii naziste la adresa presedintelui Romaniei si a unor miscari civice democratice sunt fapte extreme de grave care atenteaza la viata privata a unei persoane, la prestigiul institutiei prezidentiale si la memoria victimelor Holocaustului.

Prin aceste gesturi incalificabile, Dariu Valcov arata dispretul sau fata de dreptul la viata privata al romanilor si sfideaza memoria victimelor Holocaustului care nu pot accepta folosirea in acest fel, fara scrupule, a simbolurilor naziste.

Publicarea fisei medicale a unei persoane, indiferent cine este, ce calitate are, cat de apreciata sau dimpotriva, este un fapt reprobabil si chiar o infractiune.

Din pacate, folosirea abuziva a informatiilor cu caracter personal de catre Darius Valcov demonstreaza inca o data ca PSD, la comanda lui Liviu Dragnea, a transformat ministerele de forta si cancelaria prim-ministrului in instrumente de politie politica impotriva opozantilor lor.

S-ar putea chiar ca demisia lui Darius Valcov sa fie prea putin pentru aceste fapte abominabile. Cred ca acest condamnat penal in prima instanta la 8 ani de inchisoare cu executare trebuie sa raspunda din nou in fata justitiei, se arata intr-un comunicat al PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.