Presedintele Organizatiei Femeilor Social-Democrate, ministrul Rovana Plumb, este de parere ca ​ ceea ce s-a intamplat in CExN este ceva obisnuit in democratie si ca daca se va duce la bun sfarsit programul de guvernare PSD va castiga si alegerile viitoare.
"Tot ce s-a intamplat in Comitetul Executiv este ceva obisnuit in democratie si arata ca fiecare coleg isi poate exprima deschis pozitia in forurile statutare ale partidului. In PSD toate deciziile sa iau prin vot. Majoritatea a decis si respectam toti deciziile. Mergem inainte.

Suntem uniti si hotarati sa ducem pana la capat programul de guvernare. Daca nu ne lasam dezbinati si facem ce am promis romanilor, vom castiga si urmatoarele alegeri (...) Vedem in fiecare zi tentative si provocari nereusite de a dezbina acest partid, si din partea presedintelui Iohannis, si din partea Opozitiei, si din partea altor forte mai putin vizibile. Noi insa nu vom intra in acest joc politic al dezbinarii. Romania chiar are obiective mult mai importante de realizat, iar toate aceste dispute politice sunt irelevante pentru cetatenii care ne-au votat”,
a transmis ministrul Fondurilor Europene prin intermediul unui comunicat, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.