Gabriela Firea, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a afirmat sambata ca nu stie daca va mai candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei, precizand insa ca, daca va dori acest lucru si PSD nu o va sustine, atunci poate candida si in mod independent.

Intrebata daca ea crede ca ar putea fi afectata o noua candidatura a sa la Primaria Capitalei, dupa sedinta CExN a PSD de sambata, Firea a raspuns: "In primul rand, nu stiu daca mai candidez. In al doilea rand, daca voi candida, am optiunea fireasca si onorabila de a fi tot candidatul Partidului Social Democrat. Daca PSD va vota sa nu ma mai sustina si voi dori si voi considera ca este bine sa candidez, pot sa candidez si independent".

Totodata, Firea a precizat ca la sedinta CExN i s-a cerut sa nu uite ca a candidat "pe lista de partid" la conducerea Primariei Capitalei, scrie Agerpres.

"Sa nu uitam faptul ca eu am fost desemnata candidat pentru Primaria Capitalei pentru ca eram singurul coleg care a avut scorul mai mare decat partidul in toate sondajele de opinie si de aceea am si fost desemnata. (...) Notorietatea si increderea la public a mea erau mai mari decat scorul partidului. Asa s-a si intamplat in alegeri", a mai aratat Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.