Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, sustine ca exista o situatie tensionata in cadrul formatiunii pe care o conduce, mentionand, totodata ca nu crede ca i se va cere demisia din conducerea partidului.

La sosirea la reuniunea Comitetului Executiv National (CExN) al PSD care se desfasoara la Neptun, Liviu Dragnea a fost intrebat de jurnalisti daca in cadrul partidului situatia este tensionata, raspunsul sau fiind: "Poate la voi afara, inauntru nu".

De asemenea, intrebat daca i se va solicita demisia, tinand cont de nemultumirii anumitor membri PSD, al treilea om in stat a raspuns clar: ''Nu".

Totodata, el a tinut sa mentioneze ca nu crede ca se va vorbi despre o eventuala ordonanta privind amnistia si gratierea, subliniind ca, in cadrul sedintei, doar vor fi aprobate unele lucruri: "Noi avem chiar lucruri de aprobat", fara insa sa precizeze despre ce teme ar fi vorba.

El a venit la sedinta insotit de premierul Viorica Dancila, care nu a dorit sa faca nicio declaratie, noteaza dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.