Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu este de parere ca George Maior ar trebui schimbat din functia de ambasador la Washington, pentru ca a facut deservicii Romaniei ca director al SRI si continua sa faca in postura de ambasador.

Presedintele Senatului a mai adaugat faptul ca procedura de chemare in tara a lui Maior este complicata, pentru ca presupune un decret semnat de presedintele Klaus Iohannis.

George Maior face demult deservicii tarii sale, de pe vreme cand era director SRI si nu inteleg de ce a fost recompensat cu functia de ambasador, unde a continuat sa faca aceeasi politica pe care o facea si la SRI. Trebuie schimbat din functie. Cu asemenea ambasadori Romania va continua sa figureze in randul tarilor corupte pentru ca asa au pus oameni ca domnul Maior eticheta, au propagat aceasta idee”, a sustinut Tariceanu, intrebat de ziaristi in legatura cu scrisoarea lui Giulani si pozitia diplomatului roman, informeaza Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.