Cativa membri USR au fost luati la bataie de primarul comunei Darmanesti, din judetul Arges, dupa ce au fost sa depuna dosarele cu semnaturi pentru initiativa „Fara penali in functii publice”.

Primarul PSD Ciolan Emilian, din comuna Darmanesti, judetul Arges, i-a agresat pe membrii USR care s-au dus sa depuna semnaturile pentru initiativa "Fara penali in functii publice", totul fiind surprins pe camerele de filmat, scrie Digi24.

Si in comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat inregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnaturi si i-a dat afara din cladire pe colegii nostri.

"Suntem pregatiti sa luam si bataie daca este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnaturi pe care le-am primit de la oameni cinstiti care nu mai vor penali in functii publice. Intre timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru ca vom depune plangere pentru vatamare corporala, loviri si alte violente”, a transmis USR, pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.