Deputatul PSD, Florin Iordache este de parere ca la un moment dat, fiecare persoana care se afla intr-o functie publica trebuie sa fie evaluata.

"Fiecare persoana intr-o functie publica la un moment dat trebuie sa fie evaluata, daca nu acum, peste o luna, peste doua, la final de mandat si asa mai departe. Daca o anumita persoana care ocupa o functie publica nu are nimic ce sa-si reproseze privind activitatea, ca acum discutam de o activitate manageriala, cred ca nu are de ce sa se teama procurorul general de o evaluare, ca pana la urma, aceasta evaluare vizeaza intreaga activitate manageriala, iar din cate stiu eu, mandatul procurorului general expira anul viitor”, a declarat deputatul PSD.

Chestionat cu privire la premisele unei revocari a procurorului general, Florin Iordache a spus ca e prea mult sa se vorbeasca despre o revocare pana nu se face evaluarea.

"Sa discutam acum de o revocare pana nu se face o evaluare e mult spus. De aceea, trebuie facuta o evaluare cu foarte mult calm, tinand cont de tot ceea ce a avut in coordonare procurorul general, intreaga activitate, cu bune, cu rele si apoi putem discuta de o eventuala revocare. A spune de acum ca se porneste la o evaluare, pentru a fi revocat, este mult spus", a spus Florin Iordache, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.