Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a spus ca va face evaluare in maxim 30 de zile, iar apoi va prezenta public rezultatele.

"Voi face evaluarea, in maxim 30 de zile voi prezenta public rezultatele. Voi face o radiografie a activitatii manageriale si voi trage o concluzie", a declarat Tudorel Toader.

"Evalurea procurorului general nu a venit din senin. (…) Ministerul Public s-a indepartat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor si libertatilor cetatenilor. Voi face evaluarea in maxim 30 de zile. Voi prezenta public rezultatele. Voi face o radiografie a activitatii manageriale desfasurate de procurorul general si voi trage o concluzie. Decizia nu am luat-o din senin, nu a fost una data de imprejurari", a spus Tudorel Toader, potrivit Antena3.ro.

Totodata, ministrul Justitiei a afirmat ca a primit de la procurorul general o copie a protocolului secret incheiat cu SRI, insa lipseau ultimele doua pagini, inclusiv cea pe care apareau semnatarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.