Liderul PNL, Ludovic Orban, este de parere ca prim-ministrul Viorica Dancila nu este interesata de faptul ca mii de romani au fost gazati si agresati la mitingul din 10 august.

"Pe doamna Dancila o doare la basca (n.r.- de faptul) ca mii de romani au fost gazati, ca mii de romani au fost loviti cu bastoane, au fost agresati. E clar pentru orice om care a citit Legea jandarmeriei, faptul ca Jandarmeria a intervenit in contradictie cu legea", a declarat Ludovic Orban, presedintele PNL, intr-o interventie telefonica la Digi24 citat de Adevarul.ro.

De asemena, liberalul a mai precizat faptul ca Viorica Dancila avea obligatia de a fi prima care demareaza controlul subordonatilor politici, adica ministrul de Interne si prefectul Capitale.

"Daca era responsabila doamna Dancila, trebuia sa-si puna la treaba Corpul de control si pe urma sa demita ministrul de Interne si prefectul Capitalei", a mai spus Orban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.