Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, ofera doua ipoteze cu privire la incercarea de asasinare a lui Liviu Dragnea.
"Declaratia lui Liviu Dragnea de aseara necesita de urgenta ca sefii acestor institutii, purtatorii de cuvant ai acestor instituti, sa iasa obligatoriu si de urgenta cu declaratii publice si pentru romani dar si pentru presa internationala".

"Faptul ca toti acestia tac, inclusiv presedintele Iohannis tace, si tace intr-un mod suspect, atrage ideea ca exista doar doua posibilitati. Fie toti stiau de acest fapt fabulos de grav si nu au intervenit, fie habar nu aveau de aceasta situatie si atunci lucrurile sunt la fel de grave. Inca asteptam inclusiv o reactie din partea lui Iohannis a carei apartenenta si slujire vizavi de statul paralel deja nu mai e un secret pentru nimeni. Asteptam o replica oficiala si o detaliere vizavi de aceasta situatie, adica daca exista o ancheta oficiala in acest sens, daca este un rezultat si care este termenul la care opinia publica din Romania va fi informata exact cu privire la aceste aspecte", a declarat Codrin Stefanescu, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.