Intr-o postare pe Facebook, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu sustine ca suspendarea presedintelui Klaus Iohannis este o decizie de maxima responsabilitate, care presupune o evaluare atenta a posibilelor riscuri si consecinte.

"Suspendarea presedintelui Klaus Iohannis – tot mai depasit de cerintele si demnitatea functiei pe care o ocupa – este o decizie de maxima responsabilitate, care presupune o evaluare atenta a posibilelor riscuri si consecinte. Declansarea procedurii de suspendare, intr-o societate profund divizata, instigata la fanatism si violenta de lideri politici lipsiti de scrupule, poate avea urmari imprevizibile".

Cu alte cuvinte, decizia de extirpare a unei parti bolnave din trupul statului roman trebuie facuta numai in conditiile in care suntem convinsi ca respectiva operatie nu va perturba functionarea statului, precautie cu atat mai mare cu cat, in prima jumatate a anului viitor, Romania va detine presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Doar in urma unei astfel de evaluari si a asumarii concluziilor sale putem sa exprimam, in deplina cunostinta de cauza, o optiune sau alta in privinta declansarii procedurii de suspendare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.