Presedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat ca isi doreste suspendarea presedintelui Iohannis, insa vrea sa vada mai intai si ce spune Calin Popescu Tariceanu. "Daca vrem sa-l suspendam, il suspendam, pur si simplu. Eu as vrea. Sa vedem dl. Tariceanu".

Mai mult decat atat, liderul PSD l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a incurajat protestele violente, spunand ca, alaturi de opozitie, vrea sa-si instaleze propriul guvern prin violenta. De asemenea, Liviu Dragnea a spus ca mai multi lideri ai partidului cer declasarea de proteste la adresa presedintelui Klaus Iohannis, precizand ca "este o fierbere in partid" si ca se va decide in Comitetul Executiv Național al formațiunii.

"Dacă ar fi fost împotriva lui Iohannis aceste proteste? S-ar putea să fie. Nu e un avertisment, eu vă spun că este o fierbere foarte mare în partid, că de ce nu începem și noi proteste la poarta lui Iohannis. O să avem CEX la sfârșitul lunii și o să decidem. Nu cu pietre, nu cu foc. Nu, nu am vorbit deloc cu colegii asta", a spus Liviu Dragnea, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.