Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, ii atrage atentia ministrului de Interne Carmen Dan, spunandu-i ca ca oferirea de informatii false Parlamentului Romaniei este infractiune si ca domnia sa, ca ministru, se afla intr-o zona de ilegalitate evidenta.

"Nu-mi dau seama care este motivul principal pentru care dna ministru Carmen Dan se afunda tot mai mult in minciuna: lipsa de educatie juridica sau starea de dependenta totala fata de Liviu Dragnea?"

Toata cascada de minciuni sfidatoare si de inducere in eroare a presei si opiniei publice confirma, de fapt, nu doar premeditarea si implicarea directa a ministrului de interne, ci si ca am asistat la o ampla operatiune, la comanda politica, de reprimare a libertatilor cetatenesti.

"Consider ca avem datoria sa largim ancheta parlamentara si ii atrag atentia doamnei ministru Caramen Dan ca oferirea de informatii false Parlamentului Romaniei este infractiune si ca domnia sa, ca ministru, se afla intr-o zona de ilegalitate evidenta. Ministrul de Interne trebuie sa prezinte de urgenta, astazi, toate informatiile cerute, care sunt de interes public. Clasificarea unor informatii pentru a ascunde adevarul, este la randul ei, infractiune si reprezinta o circumstanta agravanta", a scris Raluca Turcan, intr-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.