Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti ca, pana in prezent, au fost identificate sase situatii cu 10 jandarmi pasibili sa fi comis fapte penale, iar Parchetul Militar va fi sesizat cu privire la aceste cazuri, in urma anchetei interne pe care Jandarmeria o desfasoara cu privire la evenimentele din 10 august.

"Ancheta interna a Jandarmeriei continua. (...) Structurile de specialitate au identificat sase cazuri in care 10 jandarmi din dispozitivul de ordine publica au fost semnalati ca posibili autori ai unor fapte de natura penala. Aceste constatari vor face obiectul sesizarilor din partea Jandarmeriei catre Parchetul Militar. In masura in care vom identifica noi situatii, acesta este demersul legal pe care intentionam sa il ducem mai departe", a precizat Carmen Dan, la audierile din Comisia pentru aparare de la Camera Deputatilor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.