Avand in vedere declaratiile Ecaterinei Andronescu din ultima perioada, fostul premier Victor Ponta sustine ca fostul ministru al Educatiei nu face altceva decat sa spuna "niste realitati si adevaruri evidente pe care toti oamenii rationali si de bun simt le cunosc".

"Doamna Ecaterina Andronescu afirma public niste realitati si adevaruri evidente pe care toti oamenii rationali si de bun simt le cunosc si le sustin!

La aceste semnale de alarma trase de noi, cei care am muncit si am facut politica doar in PSD (nu am venit de la PD ca baroni teleportati), raspunsul a fost doar obisnuita porcaiala, carghioasele zbierete de “tradare, Soros, te-ai dat cu Iohannis, bla bla” si obisnuitele jigniri de la oamenii lui Dragnea din Partid si de la televizor!

Cand nu mai exista ratiune, intelegere si minima deschidere spre opinii diferite calea spre dezastru este larg deschisa - din pacate cei vinovati vor trage dupa ei si Partidul, Guvernul si Parlamentul, institutiile Statului (cum este Jandarmeria), economia si pacea sociala!

Echipa de la #ProRomania are si curajul si competenta profesionala pentru a construi solutii alternative care sa limiteze dezastrul care se prefigureaza", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.