Presedintele PNL, Ludovic Orban, condamna atacurile "demente" ale PSD impotriva sefului statului, mentionand ca vinovatia pentru violentele de la protestul din 10 august apartine exclusiv PSD-ALDE.
"Condamnam ferm toate atacurile demente si nejustificate ale PSD impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Vinovatia pentru ce s-a intamplat la protestele impotriva modului in care guverneaza PSD este responsabilitatea exclusiva a PSD-ALDE. Tirul de minciuni impotriva presedintelui Romaniei arata ca PSD traieste intr-o realitate paralela si ca nu au capacitatea de a-si asuma modul brutal in care i-au tratat pe cetatenii romani.

Transformarea presedintelui Klaus Iohannis intr-o tinta este o operatiune de dezinformare, este o actiune complet lipsita de fundament in realitatea evenimentelor, pentru ca presedintele Iohannis nu a facut altceva decat sa ia o pozitie publica fata de Jandarmeria, fara sa aiba niciun altfel de interventii in ceea ce priveste relatia cu protestatarii. Nu cred ca trebuie sa fie legat de actiunea de cercetare a jandarmilor"
, a spus liberalul, citat de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.