USR solicita declasificarea de urgenta a raportului prezentat de Carmen Dan, in termen de 24 de ore, in caz contrar va ataca decizia in instanta.

"Carmen Dan a fugit de la conferinta de presa de ieri ca sa nu raspunda la intrebarile jurnalistilor. Va fi obligata sa raspunda, maine, in fata comisiei de aparare din Parlament.

1. De ce si-a intrerupt concediul si a fost la sediul MAI in seara de 10 august, daca nu a influentat in niciun fel in interventia jandarmeriei?

2. Unitatile teritoriale ale jandarmeriei se disloca la ordinul Ministrului de Interne. A dat ordinul pentru deplasarea la Bucuresti a unitatilor din Dolj si Prahova si alte 2 judete. Daca da, de ce?

3. A avut in seara de 10 august convorbiri/mesaje in orice forma, cu Cazan, Sindile, Paraschiv? Daca da, care e continutul acestora?

4. S-a intrunit, chiar si informal, un comitet operativ pentru mitingul din 10 august? Daca a fost informal, exista documente oficiale care sa consemneze ce s-a discutat/decis?

5. Cine a decis clasificarea ca secret de serviciu a raportului si de ce daca informatiile de la serviciile de informatii erau doar generalitati?", arata USR pe pagina de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.