Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca Liviu Dragnea si Darius Valcov sunt "niste borfasi".

"Dragnea si Valcov, niste borfasi!

Astazi despre cel mai mare jaf institutionalizat din istoria Romaniei.

Implicati direct si responsabili, ca de obicei in ultimii 28 de ani, PSD-istii. Prin doua figuri marcante, Liviu Dragnea si Darius Valcov.

In 2014, guvernul condus de Victor Ponta (alt mare patriot) aproba un memorandum prin care stergea o datorie de 400 milioane de dolari, din cei 660, companiei KazMunayGas. Sa fim bineintelesi, acesti bani, nu au intrat in bugetul Romaniei, au ramas la “ticalosii” de investitori straini.

In acel moment, falsul patriot Liviu Dragnea ocupa functia de vice-priministru. Al doilea om in guvern. Umbra lui penala, pentru ca cine se aseamana se aduna, Darius Valcov, ministru al bugetului si dupa cateva luni ministrul finantelor publice.

Aceste figuri triste, care astazi tipa in gura mare ca sunt preocupati de soarta romanilor, au fost de acord cu stergerea datoriei, fara sa zica un cuvant.

Liviule, cand tipi de grija gazelor din Marea Neagra si legea off-shore iti aduci aminte si de acest jaf de 400 milioane de dolari? Ca sa nu mai vorbim ca din 2014 si pana acum trebuia sa incasam si 260 de milioane dolari, contravaloarea actiunilor. Asta jaf, 660 milioane dolari. Dar fondul de 1 miliard de euro promis de KazMunayGas unde este?

Va fac doua propuneri serioase, sa nu ziceti ca doar va critic:

- anulati memorandumul din 2014, incasati cei 660 milioane dolari (cu dobanzi cu tot) si aveti bani si pentru legea pensiilor sa o aplicati din 2019 nu din 2022.

- facem o comisie de ancheta in Parlament care sa identifice prejudiciile aduse statului roman si responsabili.

Dragnea si Valcov, dreptate pana la capat, nu!?

Eugen, pe asta nu o recuperezi? E clar ca nu, erai si tu partas.

P.S. Baieti, e obligatoriu o plangere penala la asta", a scris Florin Citu pe Facebook.

Citeste si:
Fostul ministru Vlad Voiculescu la DNA în dosarul vaccinurilor:...
Fostul ministru Vlad...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.