Senatoarea Alina Gorghiu sustine ca orice ministru in situatia doamnei Carmen Dan ar fi "demisionat de mult timp, pentru ca prezenta ei acolo nu face decat sa arunce dubii asupra transparentei si corectitudinii evaluarii politice a ceea ce s-a intamplat de fapt".

Intr-un stat democratic autentic, orice ministru in situatia doamnei Carmen Dan ar fi demisionat de mult timp, pentru ca prezenta ei acolo nu face decat sa arunce dubii asupra transparentei si corectitudinii evaluarii politice a ceea ce s-a intamplat de fapt".

"Noi, ca partid politic parlamentar, am cerut de lunea trecuta un control parlamentar serios asupra a tot ceea s-a intamplat in Piata Victoriei si de atunci se incearca blocarea acestui control. Iar daca ne uitam la prestatia de ieri seara a ministrului de Interne, intelegem si de ce. Practic, comisia de ancheta inseamna doar o propunere, un truc procedural pentru a trage de timp si a nu se face audierea doamnei Carmen Dan in fata Comisiei de aparare maine, unde ar fi trebuit sa dea explicatiile de rigoare, numai ca acolo sunt specialisti, sunt parlamentari cu experienta in domeniul apararii, s-ar fi pus intrebari, ar fi fost pusa intr-o situatie destul de delicata sa dea raspunsuri, n-ar fi putut sa intoarca spatele si sa plece".

Evident ca colegii nostri din majoritatea parlamentara incearca prin orice truc amanarea pentru mai tarziu in toamna a acestor discutii, sperand ca trecerea timpului va genera o uitare a evenimentelor din 10 august”, a declarat Gorghiu la RFI, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.