Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a spus luni, ca nu era nevoie ca procurorul general al Romaniei sa dea asigurari ca ancheta privind protestul din 10 iunie va fi una obiectiva, intrucit toate anchetele procurorilor trebuie sa fie astfel.

Cand a fost intrebat daca este normala prezenta unui procuror militar la proteste, Tudorel Toader nu a raspuns la intrebare, insa a vrut sa spuna ca nu era nevoie de asgurarile procurorului general, care transmitea ca ancheta va fi un obiectiva.

"Intrebati-i pe dansii, nu pe mine. Au procuror general care ne asigura ca aceasta ancheta va fi una, cred ca a spus, obiectiva. Nu aveam nevoie de aceste asigurari pentru ca toate acnchetele trebuie sa fie obiective” a declarat Toader Toader, luni dimineata, la sediul Ministerului Justitiei, potrivit News.ro.

Aceste declaratii au aparut la o saptamana dupa ce procurorul general Augustin Lazar a dat asigurari ca vor fi luate toate masurile legale pentru realizarea unor anchete impartiale si efective in cauzele penale aflate pe rolul parchetelor si care vizeaza agresarea unor persoane din randul participantilor sau al fortelor de ordine, la protestul din 10 august din Piata Victoriei, pentru clarificarea modului in care s-au derulat evenimentele


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.