Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, este "un propagandist jalnic al lui Liviu Dragnea" si incearca sa musamalizeze "responsabilitatea Jandarmeriei pentru gazarea si brutalizarea manifestantilor pasnici".

Exista raspundere politica pentru represiunea din 10 august si aceea e la dvs, Carmen Dan!

"Carmen Dan este doar un propagandist jalnic al lui Liviu Dragnea, nu ministrul de Interne a Romaniei. Carmen Dan ii minte si ii dispretuieste pe romani prin incercarea de a musamaliza, intr-un pseudoraport, responsabilitatea Jandarmeriei pentru gazarea si brutalizarea manifestantilor pasnici si pentru esecul de a inlatura persoanele violente".

Este inadmisibil sa arunci vina pentru ce s-a intamplat asupra manifestantilor pasnici, sa acuzi victimele represiunii!

Carmen Dan a scormonit pe FB sa gaseasca manipulari, dar nu a criticat niciun moment minciunile si manipularile puse in circulatie chiar de Jandarmeria Romana, inca din noaptea de 10 august si de presa obedienta. Pentru ca odata ce e spusa sau asumata de partidul-stat minciuna devine adevar?

A avut si Carmen Dan un moment de sinceritate, cand a spus ca legea nu se aplica egal pentru toti, jandarmi si manifestanti.

Remarc si faptul ca din fictiunea prezentata de Carmen Dan ca raport nu reiese aberatia PSD ca se pregatea inlaturarea guvernului, dar timpul pentru noi manipulari nu e trecut.

"Un singur lucru mai adaug dupa prestatia revoltatoare a lui Carmen Dan: demisia!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.